Пт, 2024-04-19, 16:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:25
Представник з питань контролю над озброєннями США відвідає Україну
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Помічник держсекретаря США, який очолює Бюро з питань контролю над озброєннями, перевірки і дотримання угод Френк А. Роуз відвідає з триденним візитом Україну під час свого європейського турне, яке починає в суботу, 9 січня.

Про це офіційно повідомив у п'ятницю, 8 січня, Державний департамент США, передає "Укрінформ".

"18-20 січня помічник держсекретаря Роуз відвідає Київ, щоб провести переговори з офіційними особами в МЗС, Державному космічному агентстві і РНБО України з питань космічної безпеки та інших тем, що становлять взаємний інтерес", - наголошується в повідомленні.

Помічник глави зовнішньополітичного відомства США також візьме участь у церемонії, присвяченій оновленню двосторонніх зв'язків в рамках роботи Центру по зниженню ядерної небезпеки, яка пройде в Міністерстві оборони.

Європейське турне помічника держсекретаря США триватиме з 9 по 27 січня. У цей період він планує здійснити візити до Франції, Нідерландів, Німеччини, Італії, України, Фінляндії, Швеції, Естонії та Литви.

Нагадаємо, 18 грудня на військовому секторі аеропорту "Бориспіль", в рамках міжнародного військового співробітництва між Україною та США, відбувся другий етап передачі матеріально-технічних засобів для потреб Повітряних Сил ЗСУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: контроль, США, Представник, україна, озброєння | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]