Пт, 2024-03-29, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:53
Прес-секретар МЗС Польщі про Євро-2012: Тимошенко закликала не робити Україну "заручницею її долі"
Інші останні Спортивні новини

Влада Польщі вважає "абсолютно безпідставними" заклики низки європейських політиків бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні через справу екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це заявив журналістам у понеділок у Варшаві прес-секретар польського Міністерства закордонних справ Марчін Босацький, повідомляє УНIАН.

Він зазначив, що польська влада неодноразово звертала увагу українських партнерів на те, що "справа Тимошенко" буде негативно впливати на імідж України у Європейському союзі, але не бачить через неї жодних підстав для бойкоту Євро-2012.

"Ми вважаємо, що на даний момент усі заклики до бойкоту Євро є абсолютно необгрунтованими", - сказав Босацький.

Прес-секретар польського МЗС нагадав, що сама Тимошенко закликала не робити Україну "заручником її особистої долі".

"Тимошенко закликала, аби ті, хто хочуть їй допомогти, не шкодили водночас інтересам Україні. Польща буде вірна цьому заклику", - наголосив Босацький.

Як відомо, за останні кілька днів політики з низки європейських держав, зокрема, з Німеччини та Італії закликали Євросоюз бойкотувати матчі Євро 2012, які відбуватимуться на початку літа в Україні через справу Тимошенко, і зокрема, у зв’язку з заявами про її побиття.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: МЗС Польщі, Євро-2012, не робити Україну заручницеюі-, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]