Чт, 2024-04-25, 06:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:09
Престижний музичний конкурс The Global Battle Of the Bands повертається до України
Інші останні Культурні новини

Українські музиканти знову зможуть брати участь у найбільшому у світі чемпіонаті гуртів, які грають наживо, The Global Battle Of the Bands, пише Cultprostir.

У конкурсі можуть позмагатися колективи будь-якого жанру, що виконують авторську музику та грають наживо. Аби взяти участь у The Global Battle Of the Bands, необхідно зареєструвати гурт і пройти відбірковий тур. У Києві відбіркові тури відбудуться 17, 24 та 31 січня в клубі MonteRay Live Stage.

Наступним етапом стане Національний фінал. Колективи-переможці зможуть позмагатися за перше місце у Світовому фіналі, який запланований на квітень 2016 року в Берліні.

The Global Battle Of the Bands був започаткований у скандинавських країнах наприкінці 70-х років, а з 2004 року став міжнародним. Український гурт "ТОЛ" здобув 4-те місце на чемпіонаті 2004 року. "АтмАсфера" також посіла 4-ту позицію у світовому фіналі 2007 року. З 2011 року конкурс не проходив в Україні.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: україна, музичний конкурс The Global Battle | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]