Пт, 2024-03-29, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:31
Президент сподівається, що Україна через 6 років отримає європерспективу
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент України Петро Порошенко сподівається, що за допомогою світової спільноти Україна пройде всі іспити, щоб через шість років отримати перспективу членства в Європейському Союзі. Про це глава держави заявив у своєму виступі на Мюнхенській конференції з безпеки (MSC), передає УНІАН.

Порошенко нагадав, що український народ, учасники Революції Гідності, мільйони громадян вимагають дуже простих речей: демократії, свободи, вільних та справедливих виборів, антикорупційних реформ.

"Ми демонструємо це, і в це зараз я твердо вірю, що шляху назад вже немає. Це не залежить від президента, уряду або парламенту, тому що більше ніж 75% українців бажають бути членом Європейського Союзу. І це неможливо змінити", - зазначив президент.

Порошенко зазначив, що Україна зараз потребує єдності Європейського Союзу, єдності всього цивілізованого світу та солідарності з Україною.

"Я обіцяю вам, що український народ та сама Україна як держава виконає та пройде ці складні іспити, і я рішуче вірю, що через шість років або дещо більше Україна зможе отримати перспективу членства в Європейському Союзі за домопогою підтримки від всіх вас. Я міцно вірю в це", - наголосив президент України.

Нагадаємо, 16 вересня 2014 року Верховна Рада і Європарламент синхронно ратифікували Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Також документ мають ратифікувати всі 28 країн ЄС.

Заступник голови Адміністрації президента України Валерій Чалий вважає можливим вже до 2016 року ратифікувати Угоду зі всіма країнами Євросоюзу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: україна, європерспективу, 6 років, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]