Пт, 2024-03-29, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:02
Президента закликали назвати ухвалені за рік вироки за топ-корупцію - опитування Зеленського
Інші останні Політичні новини

Опитування Зеленського — президента закликали назвати ухвалені за рік вироки за топ-корупцію

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 14 жовтня, озвучив перший пункт нещодавно анонсованого ним на 25 жовтня всенародного опитування. Українців планують запитати, чи слід запроваджувати довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах.

У парламентській політсилі «Голос» Зеленського закликали надати перелік судових справ щодо корупції у великих розмірах, які за його каденції завершились позбавленням волі звинуваченого чиновника на максимальний термін — 12 років. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому прес-службою «Голосу».

На думку політсили, чинні терміни покарання є достатніми, а з корупцією слід боротися шляхом розбудови незалежних судів, прокуратури, поліції.

Реальною проблемою є не термін покарання, а відсутність раніше обіцяних президентом «посадок» корупціонерів, — наголошується в повідомленні прес-служби політсили.

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вчора, 13 жовтня, запропонувала Зеленському свій перелік запитань для анонсованого ним опитування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 590 | Додав: adminA | Теги: рік, опитування Зеленського, вироки за топ-корупцію | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]