Вт, 2024-04-23, 13:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
Прибрати війська від українських кордонів зажадала Меркель у телефонній розмові з Путіним
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Росія, яка провокує ескалацію на Донбасі низкою скандальних заяв, отримала відгук від канцлера ФРН Ангели Меркель. Військову присутність російських військ поруч з кордоном України в Німеччині сьогодні вважають неприпустимою.

Канцлер Німеччини зажадала в телефонній розмові з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб РФ припинила  нарощування військової потужності в районі Східної України.

"Серед іншого йшлося про посилення російської військової присутності в околицях Східної України", - йдеться в заяві. Меркель зажадала, щоб це нарощування припинилося, і почалася деескалація ситуації, що виникла.

Крім того, в телефонній розмові з Путіним Меркель нагадала і про стан здоров'я опозиціонера Олексія Навального, якого ув'язнили. Канцлер ФРН зажадала також, щоб у Росії надали доступ до Навального незалежних медичних консультантів.

Раніше повідомлялося, що російський паспорт може послужити виправданням для країни-агресора, яка вже відкрито повідомляє про готовність вести бойові дії на території Донецької та Луганської областях. Як виявилося, прагнення Кремля розв'язати новий конфлікт в Україні є "захистом" громадян Донбасу, які встигли отримати паспорт РФ.

Як повідомлялося, Кремль активно нарощує війська поблизу кордону з Україною. У Воронезькій області РФ розгорнули великий польовий табір.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 665 | Додав: adminA | Теги: війська РФ, українські кордони, Меркель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]