Чт, 2024-04-18, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:13
Прибрати з Криму "неонацистів", які загрожують безпеці України, вимагають "свободівці"
Інші останні Новини з регіонів України
Народний депутат, уповноважений представник парламентської фракції "Свобода" у Криму та Севастополі Едуард Леонов направив звернення генеральному прокурору, міністру внутрішніх справ і голові СБУ щодо діяльності на території України неонацистського угруповання, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Леонов стверджує, що "група радикально налаштованих російських нацистів відкрито діє на території Криму".

"Вони регулярно проводять бойові навчання та викладають в інтернет-мережі світлини з бойових тренувань. Молодики називають себе "Керченське відділення РНЕ", - заявив він.

За словами Леонова, організація "Русское национальное единство" існує вже майже 20 років і "відкрито пропагує перевагу російської нації над іншими націями та расами", а одна з основних ідей спільноти – приєднання Криму до Росії, що безпосередньо загрожує безпеці України.

Народний депутат вимагає провести негайну ретельну перевірку викладених у зверненні фактів і взяти цю справу на особистий контроль генпрокурора, міністра внутрішніх справ та голови СБУ.

Леонов також вимагає вжити заходів до знешкодження цих угруповань на території України, що є "небезпечними для державної і територіальної цілісности України та несуть загрозу життю громадян".

Як повідомлялося раніше міністр оборони України, ставленик Кремля Павло Лебедєв підписав директиву про переведення штабу Військово-морських сил Збройних сил України із Севастополя до Києва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: неонацистів, безпеці України, криму, свободівці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]