Чт, 2024-04-25, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:46
Прибув до Латвії, де обговорить підтримку України, очільник Пентагону
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Ллойд Остін має зустрітися з вищим керівництвом латвійського уряду.

Міністр оборони США Ллойд Остін прибув до Латвії, аби, серед іншого, обговорити важливість продовження підтримки України. Про це очільник Пентагону сам повідомив у Twitter.

"Приземлився у Ризі, Латвія. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з вищим керівництвом латвійського уряду, щоб обговорити безпеку в регіоні та важливість продовження надання підтримки Україні", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Міноборони США 8 серпня офіційно затвердило надання Україні додаткової військової допомоги на 1 млрд доларів. У пакет увійде велика кількість боєприпасів для гармат і HIMARS, ракети для ППО NASAMS, вибухівка та протипіхотні міни, протитанкові гранатомети Javelin та АТ4, броньовані медичні автомобілі та аптечки.

При цьому заступник міністра оборони США Колін Каль заявив, що Сполучені Штати не планують найближчим часом постачати Україні нові ракетні системи HIMARS, натомість зосередяться на передачі достатньої кількості боєприпасів до них.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 389 | Додав: adminA | Теги: латвія, очільник Пентагону, підтримка України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]