Ср, 2024-04-17, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Припинив голодування і назвав вождів опозиції слабаками Ляшко
Інші останні Політичні новини
Народний депутат Олег Ляшко припинив голодування, оголошене, за його словами, три дні тому на знак солідарності з екс-прем'єром Юлією Тимошенко. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

"На радість своєї сім'ї та прихильників я припинив голодування. Нагадаю, ми разом з Юлією Тимошенко голодували на знак протесту проти фальсифікацій на виборах. Учора німецькі лікарі таки вмовили Юлю щось з'їсти, адже її стан критичний. Ще трохи - і вона могла б померти", - написав він.

Ляшко здивувався тому, що опозиціонери не підтримали радикальної акції Тимошенко: "Сумно і гірко, що ці горе-опозиціонери, які називають себе вождями, виявилися такими нікчемами та слабаками. Вони мало того, що не підтримали Юлин протест - вони її зрадили, фактично визнавши результат виборів, сфальсифікований "регіоналами".

Виходити з голодування Ляшко буде поступово: "Дуже хочеться добре попоїсти, але ще не можна, щоб у організму не було шоку від великої кількості їжі після голоду. Їм потроху, дружина готує дієтичні страви, п'ю теплу воду з лимоном".

Нагадаємо, 15 листопада німецькі лікарі з клініки "Шаріте" в Харкові підтвердили журналістам, що Тимошенко виходить з голодування, яке вона оголосила 29 жовтня на знак протесту проти фальсифікацій на парламентських виборах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 918 | Додав: adminA | Теги: вождів опозиції слабаками, Ляшко, голодування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]