Чт, 2024-03-28, 18:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Привітали Меркель із перемогою її блоку на парламентських виборах Порошенко, Гройсман і Яценюк
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали канцлера Німеччини Ангелу Меркель з перемогою очолюваного нею блоку ХДС-ХСС на виборах до Бундестагу (парламент).

Як повідомляє Цензор.НЕТ, глава держави, зокрема, написав: "Щирі вітання Ангелі Меркель - переможцю парламентських виборів та лідеру миру і стабільності в Європі. Чіткий кредит довіри об'єднаній та сильній Європі! Перемога, що наближає відновлення територіальної цілісності України та її майбутнє в об'єднаній Європі!".

Так само, глава уряду заявив: "Вітаю Ангелу Меркель та очолювану нею політичну силу з перемогою на парламентських виборах у Німеччині! Взаємовигідна співпраця між нашими державами розвиватиметься й надалі!".

"Вітаю Ангелу Меркель та її однопартійців із перемогою на парламентських виборах у Німеччині.

Бачимо в особі Ангели Меркель лідера вільного і демократичного світу, одного з найбільших друзів і союзників України ", - написав на своїй сторінці в Фейсбук лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк.

"Упевнений, що наша співпраця допоможе відновити мир і справедливість, зупинить російську агресію і відкриє нову історичну перспективу для України як повноправного члена Європейського Союзу і НАТО", - зазначив політик.

Нагадаємо, в Німеччині оголошено попередні неофіційні результати виборів у Бундестаг. Лідирує з 32,5% блок партій Ангели Меркель ХДС-ХСС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 611 | Додав: adminA | Теги: привітання Меркель, вибори, Гройсман і Яценюк, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]