Ср, 2024-05-08, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
Призначили "кураторів" бригад контрнаступу у Зеленського, – ЗМІ
Інші останні Новини України

За словами представника Банкової, забезпеченням військовослужбовців займатимуться особи, які показали свою ефективність під час повномасштабної війни.

Офіс президента України призначив "кураторів" для бригад контрнаступу, які відповідатимуть за комплектування та постачання військовослужбовців.

У виданні з'ясували, що на початку квітня голова ОП Андрій Єрмак провів непублічну зустріч із деякими своїми заступниками, а також із начальниками силових структур, менеджерами банківської та енергетичної галузей, кількома міністрами та нардепами, які показали свою ефективність з моменту повномасштабного вторгнення.

Кожному з присутніх було довірено одну з бригад, потреби якої вони повинні "закривати".

"Насправді це хороша ідея Зеленського. Це його люди, і вони зможуть реально швидко допомогти військовим. І президент ще й отримує інший канал зв'язку з цими бригадами безпосередньо, тому жоден вояка чи чиновник не зможе доповідати на Банкову, що все чудово, коли насправді там у нього реальні проблеми", — сказав журналістам один із членів команди президента України.

За словами представника Банкової, такий підхід допоможе не лише прискорити постачання бійців, а й дасть владі додатковий канал зв'язку з рядовими солдатами.

Нагадаємо, що згідно із заявою глави МВС України Ігоря Клименка від 31 березня, формування 8 бригад "Гвардії наступу" практично завершено, проте все ще триває набір у резерв.

Командир бригадної артилерійської групи штурмової бригади Нацгвардії "Червона Калина" Вадим Москаленко 9 квітня заявив, що "Гвардія наступу" формуватиметься на озброєнні, яке приходить в Україну від західних партнерів.

Раніше, 14 березня, Ігор Клименко повідомив, що бригади "Гвардії наступу" вже отримують медичне забезпечення за підтримки польського уряду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 357 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]