Пт, 2024-04-19, 21:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Про дві основні загрози Європі попередив Макрон
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Франції Емманюель Макрон вважає, що Європа зіткнулася зі світовою війною нового типу через пандемію коронавірусу і дії Росії і Китаю в області вакцин. На його думку, ці країни намагаються впливати на хід подій своїми вакцинами.

Як повідомляє Figaro, Макрон вважає, що Європі потрібно бути самостійною в питанні виробництва вакцин від коронавірусу.

«Ми створили можливість виробляти (вакцину – ред.). Ми знаходимося в процесі створення потенціалу для виробництва вакцин другого покоління», – сказав президент Франції.

Макрон підкреслив, що ЄС розробив комплексну політику, що дозволяє йому в другій половині поточного року вийти на потужність виробництва близько 2-3 млрд доз вакцин на рік.

«Ми зможемо задовольнити наші потреби і масово експортувати», – впевнений Макрон.

Нагадаємо, Росія подала заявку на включення своєї вакцини «Спутник V» до списку лікарських засобів, схвалених Всесвітньою організацією охорони здоров’я для використання у надзвичайних ситуаціях. Препаратом вже прищепили більше мільйона людей.

Європейське агентство з лікарських засобів закликало країни ЄС не поспішати зі схваленням російської вакцини «Спутник V». Відомство не отримувало даних про стан вакцинованих людей.

Водночас у Німеччині закликали зареєструвати «Спутник V» після заборони вакцини AstraZeneca.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 609 | Додав: adminA | Теги: дві основні загрози Європі, Макрон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]