Пт, 2024-04-26, 21:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:27
Про формат прес-марафону Зеленського - "чудові маніпулятори"
Інші останні Політичні новини

"Чудові маніпулятори", – адвокат про формат прес-марафону Зеленського

Прес-марафон Зеленського

Ті, хто придумали формат прес-конференції Зеленського – чудові маніпулятори й знавці своєї справи. Для вирішення поставленої задачі потрібно було нівелювати певні ризики й вони з нею справилися.

Навіщо постійні зміни журналістів?

1. Для їх відбору ще на момент акредитації, відсіювання найбільш незручних та таких, яким не закинеш сітку на рот – будуть ставити неконтрольовані запитання.

2. Щоб журналісти не знаходилися разом в одній залі й не підтримували, не розвивали й не підхоплювали незручні запитання. Навіть декілька разів повторене різними групами вразливе запитання може бути знівельоване й на нього не отримується повної відповіді, в тій чи іншій формі йде відсилання на вже сказане.

3. Групи журналістів також підбирались виходячи з аналізу їх попередньої поведінки, неможливості створення ситуативних команд для спільної мозкової атаки.

4. Часта повторюваність одних і тих же гострих запитань призводить не до їх розкриття, а навпаки – до їх нівелювання та закарбовування потрібних відповідей у свідомості посполитих.

5. Неможливість побачити суцільну картину, її фрагментація, підміна на так звані – кліпи. Ця "кліпизація" – характерний елемент цієї влади.

6. Тривалість викликає втому. Втома притупляє ментальний бар'єр відсіювання глупості й маніпулятор вкладає лайно прямо в мізки...

"Маніпуляція свідомістю привела нас до влади, маніпуляція свідомістю дозволить нам її зберегти" – алюзія до гасла на сцені з'їзду однієї партії у 30-х рр. ХХ століття.

Олег ЛЕОНТЬЄВ

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: формат прес-марафону Зеленського | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]