Сб, 2024-04-20, 07:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:31
Про київську рок-сцену 90-х з'явилася перша частина документального фільму. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

  Документальний фільм "Дайте звук, будь ласка!" про київську рок-сцену 1986-1995 років опублікували в мережі Youtube, передає Cultprostir.

У першій частині фільму історію своїх колективів розповідають учасники груп "Колезький Асесор", "Воплі Відоплясова", "Раббота ХО", "Кому Вниз", "Сверчкове Число", "Едем" та ін.

Ініціатором цього проекту і керівником творчої групи, яка працювала над фільмом, стала меломанка, рок-колекціонер, музична журналістка, екс-редактор київського рок-самвидавного журналу "Гучномовець" Тетяна Єжова, яка з середини 90-х проживає в США.

Зйомки і монтаж тривали близько 7 років. Вихід другої частини планується в кінці 2016 року.

"У фільмі неодноразово звучать слова, що тоді був час, коли всіх нас перло. Справа навіть не в якості та оригінальності тодішньої музики, а саме в цьому стані - перло. Цей стан - найкращий грунт для будь-якого виду творчості. Один з учасників фільму говорить: це робилося тому, що не могло не робитися. І я з ним згодна", - розповіла Єжова.

Відзначимо, скоро Папа Римський Франциск з'явиться в художньому фільмі для дітей "По той бік Сонця".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: перша частина документального фільм, київська рок-сцена 90-х | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]