Пт, 2024-04-19, 05:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Про підрозділ Збройних сил РФ, який брав участь в окупації Криму у InformNapalm повідомили
Інші останні Новини з регіонів України

У InformNapalm повідомили про підрозділ Збройних сил РФ, який брав участь в окупації Криму

Волонтери наголосили, що в переліку військової прокуратури України ця бригада не названа.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm викрила 66-ту бригаду управління Збройних сил РФ, яка брала участь у спецоперації щодо анексії Криму, а також у військовому конфлікті на Донбасі та в Сирії. Про це йдеться в розслідуванні на сайті InformNapalm.

Як зазначається, 66-та бригада управління, в/ч 41600, пункт постійної дислокації – м.Ставрополь, входить до складу 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу РФ.

Волонтери наголосили, що в переліку військової прокуратури України ця бригада не названа.

"Викрити ще один підрозділ російських окупантів нам вдалося завдяки знайденій сторінці соцмережі російського військовослужбовця Алєксандра Алєксандровіча, який опублікував фото з медаллю за окупацію Криму", – йдеться в повідомленні.

За даними волонтерів, Алєксандр Мєшков народився 1 травня 1995 року у м. Слов’янськ-на-Кубані (РФ).

"У фотоальбомі російського окупанта було знайдено фотографії, зроблені в Криму. Ось він на території, де дислокується Пересувний вузол зв’язку 744-го центру зв’язку ЧФ РФ (в\ч 40136, окупований Севастополь, Інженерна балка, 7), біля пам’ятника воїнам Зв'язокмортресту. Ймовірно, саме тут розташувався окупаційний підрозділ 66-ї бригади управління під час анексії Криму", – зазначається в повідомленні.

Фото літака Ан-30-100 на аеродромі Кіровське. Вдалося встановити координати цієї фотографії. За нашими спостереженнями, біля цього літака вже фотографувалися, "спаливши" свою присутність в Криму, російські військовики з 18-ї ОМСБр, 810-ї ОБрМП ЧФ, 34-ї ОМСБр(г) та 66-ї бригади управління. Це місце стало містичним для російських окупантів", – заявили в InformNapalm.

Крім того, серед друзів Мєшкова волонтери зафіксували ще одного російського окупанта – Станіслава Заплєтіна. Він також родом із Слов’янська-на-Кубані, 30 квітня 1994 року народження.

"Входить до складу воєнізованої організації – 1-й Полтавський кошового атамана Сидора Білого полк Кубанського казачого війська.  Проходив вишкіл у військово-польових таборах та зборах. Має на своїй сторінці фотоальбом під назвою "Україна 2014" з фотодоказами участі в окупації Криму. Нагороджений трьома нагородами за свій злочин, одна з нагород відомча міністерства оборони РФ", – додали в InformNapalm.

Нагадаємо, 2 жовтня волонтери міжнародного розвідувальної спільноти InformNapalm оприлюднили дані 10 морських піхотинців Чорноморського флоту Росії, які брали участь в захоплені та окупації Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 785 | Додав: adminA | Теги: InformNapalm, окупація Криму, підрозділ Збройних сил РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]