Нд, 2024-04-28, 16:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:36
Про продовження підтримки України Конгресом США спікер Палати представників Джонсон висловив сподівання
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Спікер палати представників Конгресу США Майк Джонсон висловив сподівання, що підтримка України зі сторони США і Конгресу буде продовжена.

Про це американський політик заявив у ході робочої поїздки до м. Сарасота, штат Флорида.

"Висловлюю сподівання, що підтримка України буде продовжена і надалі. Я думаю, що все це (голосування у Конгресі щодо підтримки України – Ред.) станеться у найближчі дні. Я налаштований упевнено та оптимістично, що ми зможемо подолати цей бар’єр", - заявив Майк Джонсон у Сарасоті.

У зустрічі зі спікером Джонсоном на запрошення заступника голови Бюджетного комітету Палати представників Конгресу США Верна Бьюкенена також взяли участь американські бізнесмени українського походження – президент компанії Vorex LLC Федір Закусило та управляючий директор Vorex LLC Олександр Грицай.

"Україна залишається у центрі світової уваги. Сьогодні важливо, щоб бізнес-клімат в Україні забезпечував розвиток економіки і подальшу відбудову країни. Ми бачимо великі перспективи щодо майбутнього України і нам приємно, що такі самі настрої панують в істеблішменті США", - заявив за результатами зустрічі Федір Закусило.

Нагадаємо, найближчим часом у Конгресі США будуть розглядати пакети підтримки для України та Ізраїлю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 594 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]