Чт, 2024-05-09, 19:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:15
Про страшні плани рф продовжувати ракетний терор попередив експерт
Інші останні Надзвичайні новини

Зокрема, росіяни не будуть звертати уваги на загибель мирного населення України у намаганні знищити українські бомбардувальники Су-24, які є носіями ракет типу Storm Shadow чи SCALP.

Військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України, речник Генштабу ЗСУ у 2014-2017 роках Владислав Селезньов. Владислав Селезньов повідомив про страшні наміри російських загарбників продовжувати завдавати ракетних ударів по об'єктам у глибокому тилу України.

Експерт пояснив, чому відбуваються російські удари по об'єктам військової інфраструктури, які розташовані у західних регіонах України. Він зазначив, що дії росіян - це ракетний терор, бо вони не звертають уваги на супутні втрати, коли через ракетні удари гинуть мирні українці.

"Але ми не маємо права недооцінювати ворога, бо ворог діє зухвало, але він діє максимально раціонально з військової точки зору. Він полює за українськими льотчиками. За нашими бомбардувальниками Су-24, які є носіями ракет типу Storm Shadow чи SCALP. У такий спосіб, за рахунок ракетного терору, він намагається відшукати місця базування тих самих літаків, бо надто дошкуляють ракети Storm Shadow ворожим силам та засобам", - сказав Селезньов.

У цьому зв'язку, він сказав, що безпечних місць на території України немає.

"Ворог буде націлювати ракетами на всю глибину нашої країни, бо він має таку технічну можливість. А Україна, на превеликий жаль, не має достатньої кількості тих самих засобів протиповітряної та протиракетної оборони", - сказав Селезньов.

Він нагадав про заяву радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, який говорив, що для надійного прикриття України від ворожих ракет, Україні потрібно щонайменше 12-13 комплексів ППО Patriot.

"Ми маємо три. Бракує ще з десяток. Є над чим працювати нашим дипломатам і представникам вищого військово-політичного керівництва з Західними партнерами", - сказав Селезньов.

Атака рф 15 серпня - деталі

Як повідомлялося, у ніч на вівторок, 15 серпня, росія здійснила ракетну атаку по Україні. Влучання російських ракет були зафіксовані у низці областей, які віддалені від лінії фронту, у тому числі на Львівщині та Волині.

Зокрема, повідомлялося, що росіяни атакували крилатими ракетами Львівську область 15 серпня в період з 05:20 до 05:30. При цьому одну ракету сили ППО збили, ще 6 - влучили.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 522 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]