Сб, 2024-04-27, 06:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:05
Про створення фонду підтримки і відбудови України оголосив Світовий банк
Інші останні Економічні новини

Фонд покликаний забезпечити скоординований механізм фінансування та підтримки діяльності уряду України.

Світовий банк допомагає Україні

16 грудня Світовий банк оголосив про створення багатостороннього трастового фонду для підтримки уряду України у здійсненні заходів, спрямованих на забезпечення критично важливих потреб держави в нинішніх умовах війни та подальше відновлення країни.

"Цільовий фонд підтримки, відновлення, відбудови та реформування України (URTF), керівництво яким здійснюватиме Світовий банк, забезпечить скоординований механізм фінансування та підтримки діяльності уряду України в забезпеченні виконання державних функцій та наданні адміністративних послуг, здійсненні заходів допомоги населенню, а також у плануванні та реалізації програми відбудови та реформ в Україні", - йдеться у повідомленні прес-служби організації.

Зазначається, що Фонд також надаватиме ресурси для критично важливої консультативної та аналітичної роботи у сфері надання допомоги населенню в умовах війни та відбудови країни.

Міжнародна допомога Україні

16 грудня рада директорів Міжнародної фінансової корпорації (IFC), яка входить у структуру Світового банку, підтримала програму фінансування українського бізнесу на 2 млрд дол.

15 грудня 2022 року лідери держав-членів Європейського Союзу погодили виділення Україні 18 мільярдів євро макрофінансової допомоги у 2023 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 349 | Додав: adminA | Теги: фонд підтримки і відбудови України, Світовий банк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]