Пт, 2024-04-26, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
Продаж алкоголю військовим у Слов'янську обмежили
Інші останні Новини України

У Слов'янську заборонили продаж алкогольних напоїв військовим у клубах, кафе, барах і ресторанах, а також обмежили їхній продаж силовикам у магазинах. Про це повідомив в.о. слов'янського міського голови, секретар міськради Олег Зонтов. Про це йдеться в сюжеті "Громадського ТБ Донеччини", передає сайт http://nowyny.eu/.

Під час зустрічі з представниками влади, активісти поскаржилися, що часто зустрічають п'яних військових, які "ходять по вулицях і матюкаються". Міський голова підтвердив, що в тиждень фіксується близько 15 подібних випадків. За словами Зонтова, з представниками кафе, барів і ресторанів була проведена робота, що стосується заборони продажу алкогольних напоїв людям у військовій формі, а також заборони відвідування озброєними людьми у формі цих закладів. У випадку з торговими точками, каже міський голова, таку заборону ввести не можна, тому їм була дана рекомендація обмежити продаж алкоголю військовим.

Як повідомлялося, 1 листопада у м. Костянтиновка Донецької області влада рекомендувала керівникам торгових точок заборонити продавати алкогольні напої військовослужбовцям військових формувань, що перебувають на території міста.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 962 | Додав: adminA | Теги: військовим, алкоголю, Слов'янську обмежили | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]