Пт, 2024-04-26, 14:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:55
Прогноз синоптиків - коли прийдуть морози в Україну у 2021 році
Інші останні Прогноз погоди

Перші нічні заморозки прийшли в Україну ще у жовтні. Наразі вони тримались на рівні -1...-2 градуси. Однак невдовзі регіони може охопити значно нижча температура.

Нічні морози вже відчувають жителі західних, північних та центральних областей. Наприклад, вночі 25 жовтня було -1...-3 градуси.

Сніг вже випав у Карпатах: в Україні може сніжити ще в жовтні

Суне серйозне похолодання

З 26 жовтня Україну накриє серйозне похолодання. Попри те, що вдень температура повітря сягатиме за +10 градусів, вночі вона різко опускатиметься нижче нуля. Морози прогнозують майже у всіх областях, крім Одеської. До речі, синоптики пов'язують це з арктичним циклоном.

Найхолодніше вночі буде на Сході. У Луганській області прогнозують аж -5...-7 градусів, Харківській – -4...-6. Така ж температура буде і на Буковині. На Півночі показники термометра сягнуть -2...-4.

Протягом 27 жовтня морози ще триматимуться. У деяких регіонах навіть посиляться. Наприклад, у Чернівецькій області. Вже з 28 жовтня ночі стануть теплішими.

 


Вночі 26 жовтня будуть морози / Карта Укргідрометцентру

Якою буде погода в листопаді: прогноз Укргідрометцентру

Значні морози прийдуть в кінці листопада

Листопад не буде надто холодним місяцем, особливо у першій декаді. Середня місячна температура триматиметься на рівні +1...+7 градусів тепла, що близько до кліматичної норми. У межах норми буде і місячна кількість опадів: 31 – 61 міліметрів, а в гірській місцевості – 64 – 96.

Абсолютний мінімум температури сягатиме, за прогнозом, до -15...-24 градусів морозу. Щоправда, згідно з даними ресурсу WorldWeather, такі морози та сніг завітають в Україну тільки в кінці листопада.

Вночі у регіонах спостерігатимуть лише морози, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть мізерні +2...+5.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1100 | Додав: adminA | Теги: синоптики, україна, 2021 р, Морози | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]