Пт, 2024-04-26, 20:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:26
Програму українізації Донбасу готує Мінкульт
Інші останні Новини з регіонів України

Анонсовано програму "Український Донбас", в рамках якої всі області України братимуть культурне шефство над Донеччиною та Луганщиною. Програму буде затверджено окремим рішенням, вона буде реалізовуватися протягом всього наступного року. Про це у своїй програмі "Про культуру" на першому каналі Українського радіо заявив Міністр культури В’ячеслав Кириленко.

"Буде постійний притік українських виконавців, артистів, художників до містечок і сіл Донбасу, і протягом року відбуватимуться різноманітні заходи. Донеччина і Луганщина будуть весь час відчувати усю теплоту українського народу, від Закарпаття до Півдня і крайнього Сходу. Ми будемо підтримувати цих людей, бо їм, можливо, найскладніше зараз", - наголосив міністр.

Також Кириленко повідомив, що Міністерство культури протягом останніх двох місяців реалізувало програму "Національні колективи – бійцям АТО". Обидві ці програми, за словами міністра, є логічним продовженням проекту Мінкульту "Зброя культури", в рамках якого фінансувалися культурно-мистецькі заходи у зоні АТО.

Раніше повідомлялося, що на всій території Донбасу вже найближчим часом запрацює українське радіо.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: Мінкульт, програма українізації Донбасу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]