Чт, 2024-04-25, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

15:07
Прокуратура підтвердила загибель екс-лідера НРУ Чорновола в результаті ДТП
Інші останні Політичні новини

Прокуратура Києва не встановила на тілі колишнього лідера партії "Народний рух України" В'ячеслава Чорновола тілесних ушкоджень, не пов'язаних з дорожньо-транспортною пригодою, тим самим підтвердивши версію загибелі політика в результаті автомобільної аварії. Про це в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда в Украине" повідомив прокурор Києва Анатолій Мельник.

"Було поставлено питання, чи справді на тілі В'ячеслава Чорновола є тілесні ушкодження, не пов'язані з аварією. Для цього у цій кримінальній справі була проведена повторна комплексна судово-медична експертиза. За клопотанням (сина Чорновола депутата Верховної Ради (позафракційного) Тараса В'ячеславовича до складу групи були включені його представники, вони брали участь у проведенні досліджень. Експерти прийшли до одностайної думки: на тілі покійного є тілесні ушкодження, характерні для ДТП", - сказав Мельник.

Разом з цим слідчі, обстеживши всі обставини ДТП, у яку потрапив політик, дійшли до висновку, що до аварії призвело порушення правил дорожнього руху - поворот у невстановленому місці водієм КамАЗу, а не водія політика.

Зі слів прокурора столиці, екс-лідера НРУ і його водія, чиє тіло теж було ексгумовано, вже перепоховали на місці, де вони були поховані до цього. 2 червня прокуратура Києва передала тіло Чорновола в експертну установу для проведення судово-медичної експертизи.

Прокуратура провела ексгумацію, щоб перевірити справжні причини смерті політика, тому що деякі політики висловлювали версію, що після аварії екс-лідер НРУ був ще живий і помер у результаті завдання йому ударів у голову кастетами.

Чорновіл загинув в автокатастрофі в березні 1999 року неподалік від Києва, він був похований на центральній алеї Нового Байкового цвинтаря в Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1865 | Додав: nowyny | Теги: В'ячеслав Чорновол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]