Пт, 2024-03-29, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
Пролунала серія вибухів на півдні Таїланду в готелі: 7 осіб загинули, 70 поранені, 200 заблоковані
Інші останні Новини світу

Понад 200 осіб виявилися блокованими на четвертому поверсі готелю "Лі гарден" в місті Хат Яй в провінції Сонгкхла після вибуху бомби в лобі готелю, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на газету "Нейшн".

На даний момент рятувальники і пожежники почали евакуацію людей.

Про потерпілих в результаті вибуху поки не повідомляється.

Раніше 31 березня в результаті серії вибухів в місті Яла в південній провінції Таїланду щонайменше семеро осіб загинули і ще понад 70 отримали поранення в результаті.

Про це повідомив офіційний представник місцевої поліції Руам Мiтр.

"Були приведені в дію три вибухові пристрої. Перший було заховано в багажнику автомобіля, два інших - закріплені на мотоциклах", - заявив представник управління армії Таїланду по півдню країни полковник Прамот Промін.

За 8 років у результаті дій проісламських сепаратистів на півдні Таїланду загинули 5,1 тис осіб і ще 8,5 тис отримали поранення. З січня 2004 року по лютий 2012 року вони здійснили понад 11,5 тис нападів в провінціях Наратхіват, Паттані і Яла, а також чотирьох округах провінції Сонгкхла.

Ісламісти домагаються виходу зі складу королівства трьох провінцій, що знаходяться на південному заході Таїланду на кордоні з Малайзією.

Нагадаємо, 2 листопада 2011 року в п'яти районах провінції Наратхіват на півдні Таіланду сталася серія вибухів - близько десяти, у ході яких загинули 6 осіб. Тоді пікап, що перевозив жителів семи сіл, підірвався на придорожній бомбі, після чого бойовики відкрили вогонь по людях.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1076 | Додав: adminA | Теги: готелі, 7 осіб загинули, серія вибухів, Таїланду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]