Чт, 2024-03-28, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:16
Пропозицій дуже багато, але поки найближче до контракту збірна США - збірна України вибирає суперника
Інші останні Спортивні новини
Перший заступник голови комітету національних збірних Федерації футболу України (ФФУ) Володимир Лашкул розповів про те, хто стане суперником збірної України в першому товариському матчі в 2014 році, який намічений на 5 березня.

"Найбільш вірогідний суперник 5 березня - національна команда США, учасник ЧС-2014. Ми найближче до підписання угоди з футбольною асоціацією саме цієї країни. Обидві сторони заряджені на те, щоб домовитися до Нового року. Поки ж йдуть переговори. Це, як кажуть, життя, тому що існує постійна конкуренція, в тому числі і в плані організації товариських матчів.

Наприклад, у нас був варіант зіграти зі збірною Шотландії, вже, образно кажучи, ручки занесли над паперами, щоб скріпити документ підписами. Відправили ми останні коментарі в Глазго, а британці мовчать... Минуло чотири доби, і тут отримуємо інформацію, що шотландці підписали контракт з національною асоціацією Польщі".

"У нас пропозицій дуже багато. До цього ми вели переписку і з Португалією. На жаль, не домовилися щодо умов. Серед можливих суперників - Алжир. Причому африканці згодні зіграти 5 березня як у гостях, так і вдома. Ще один кандидат - Еквадор. південноамериканці пропонують провести поєдинок в Нью-Йорку. У списку і така цікава країна, як Гондурас, яка, до речі, теж є учасником чемпіонату світу в Бразилії. Також - Коста-Рика, Колумбія, Чилі... Чилійці хотіли прийняти нас в рамках відповідного матчу, Пам'ятаєте, ми з ними грали восени 2010-го і перемогли з рахунком 2:1?

Надійшли пропозиції і від більш близьких до нас країн, які хотіли б зустрітися з Україною 5 березня. Це Албанія, Білорусь, Вірменія".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: збірна України вибирає суперника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]