Ср, 2024-04-24, 02:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:50
Проросійським колаборантам голосувати на виборах в Україні СБУ пропонує заборонити
Інші останні Політичні новини

СБУ пропонує заборонити проросійським колаборантам голосувати на виборах в Україні

Іван Баканов, керівник Служби безпеки України (СБУ), підтримав необхідність заблокувати доступ до виборів тим, хто співпрацює з Росією. Пропонується на законодавчому рівні урегулювати та закріпити заборону.  

Для зрадників, які прихильно ставляться до держави-агресора, запропоновано законодавчо врегулювати неможливість включення до виборчих списків. Про це 28 серпня повідомила пресслужба РНБО.

Баканов звернув увагу на належне інформаційно-технічне забезпечення виборчого процесу. Він вважає, що діяльність антиукраїнських елементів перед місцевими виборами значно активізується. Заборону пропонують зафіксувати вже до 25 жовтня.

СБУ готова застосувати додаткові засоби. Правоохоронне відомство унеможливить будь-які спроби втручання у функціонування автоматизованих систем ЦВК. Правоохоронці зазначили, що за порушення виборчого процесу передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше ASPI news повідомляло, що в РНБО спрогнозували вплив коронавірусної інфекції COVID-19 на місцеві вибори в Україні. В уряді також пояснили, чому неможливо організувати проведення місцевих вибори на окупованих Росією територіях за законами України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 580 | Додав: adminA | Теги: проросійські колаборанти, заборона, україна, вибори, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]