Чт, 2024-03-28, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Проти "Приватбанку" Коломойського АМКУ порушив справу
Інші останні Кримінальні новини

Антимонопольний комітет України порушив справу проти ПАТ КБ "Приватбанк". Про це йдеться в повідомленні прес-служби комітету.

В АМКУ зазначають, що звернулися до "Приватбанку" з вимогою надати інформацію в рамках двох "нафтових" розслідувань, однак отримали відмову.

"АМКУ висунув вимоги до "Приватбанку" про надання інформації, зокрема тієї, що містить банківську таємницю. Однак "Приватбанк" відмовив в її наданні. У зв'язку з цим комітетом порушено справу", - повідомляють в прес-службі.

Зокрема, інформація вимагалася в рамках розслідування АМКУ, розпочатому за ознаками вчинення ПАТ "Укртатнафта", ПАТ "НПК-Галичина", ТОВ "Галнафта", ТОВ "ТД "Прикарпаттянафтотрейд", ТОВ "Котлас", "Полігональ", ТОВ "Гарант -УТН" антиконкурентних узгоджених дій, що спотворили результати продажу нафти і газоконденсату.

Крім того, АМКУ хотів отримати від "Приватбанку" інформацію в рамках розслідування за тими ж ознаками щодо ТОВ "Укргеоекологія" і ТОВ "НВП "Укргазгеоавтоматика".

Як повідомлялося з посиланням на депутата Вікторію Войціцьку, "Гарант-УТН", "Техтрейд Груп", "Прикарпаттянафтотрейд" і "Котлас" заборгували ПАТ "Укрнафта" понад 9 млрд грн.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 719 | Додав: adminA | Теги: АМКУ, справа, Приватбанк Коломойського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]