Пт, 2024-03-29, 08:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Проти військового керівництва Сирії США запровадили санкції
Інші останні Новини світу

Міністерство фінансів США ввело санкції щодо трьох високопоставлених представників сирійського уряду за сприяння репресіям проти учасників акцій протесту, які тривають в Сирії цілий рік.

Йдеться про міністра оборони Давуді Раджі, командуючого головним штабом сирійської армії Муніра Аданове і начальника охорони президента Сирії Зухайре Шаліша.

Відповідно до санкцій, їхні банківські активи на території США будуть заморожені і американським громадянам буде заборонено співпрацювати з ними, передає Радио Свобода.

Раніше проти Аданова і Саліша були введені санкції Євросоюзу.

Безлади в Сирії почалися 18 березня 2011 року, відтоді, за даними ООН, жертвами кризи стали від 9 тис осіб.

4 лютого 2012 року Росія і Китай наклали вето на резолюцію Радбезу ООН щодо Сирії. Це рішення спровокувало обурені коментарі зовнішньополітичного керівництва західних країн.

8 березня року в Сирію прибув спеціальний посланник ООН і Ліги арабських держав (ЛАД) Кофі Аннан з метою домогтися припинення вогню та досягти перемир'я. Проте 9 березня представник сирійських опозиціонерів, лідер Сирійської національної ради Бурхан Гальюн відкинув цю пропозицію, заявивши, що вважає неприйнятним вступати в переговори з "режимом, який продовжує вбивати своїх співвітчизників".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: США запровадили санкції проти війсь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]