Пт, 2024-03-29, 10:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:23
Проведе політичні консультації Україна-ЄС та візьме участь у саміті ЄНП Порошенко
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У Брюсселі 19 жовтня відбудуться політичні консультації високого рівня Україна-ЄС, які проведе президент України Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави Української держави.

"19 жовтня в Брюсселі президент Петро Порошенко проведе політичні консультації високого рівня Україна-ЄС за участю президента Європейської Ради Дональда Туска, президента Європейської комісії Жан-Клода Юнкера, президента Європейського парламенту Мартіна Шульца і профільних членів Європейської комісії", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, лідери України та інституцій ЄС обговорять розвиток ситуації на Донбасі і в Криму, стан виконання Мінських домовленостей і перспективи режиму санкцій щодо Росії у відповідь на її агресію проти України.

Учасники зустрічі також обговорять прогрес у впровадженні реформ та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, а також скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС і запровадження безвізового режиму для громадян України.

Крім того, у четвер, 20 жовтня, президент Порошенко візьме участь у розширеному саміті Європейської народної партії (ЄНП) в Маастріхті (Нідерланди).

Президент проведе двосторонні зустрічі з лідерами окремих країн-членів ЄС з метою координації позицій напередодні Саміту ЄС 20-21 жовтня в Брюсселі.

Відзначимо, раніше Порошенко назвав прийняті 12 жовтня резолюції ПАРЄ про засудження російської агресії перемогою української дипломатії.    

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: політичні консультації Україна-ЄС, саміті ЄНП, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]