Пт, 2024-03-29, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
Проведення демократичних виборів в Україні без Тимошенко Комісар Ради Європи і не припускає
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Комісар Ради Європи (РЄ) з прав людини Томас Хаммарберг заявляє про неприпустимість проведення парламентських виборів в Україні без участі лідерів опозиції, зокрема, лідера ВО "Батьківщина", екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Неприпустимим є проведення демократичних виборів без участі лідера найбільшої опозиційної партії України Юлії Тимошенко та інших опозиціонерів", - сказав Хаммарберг на зустрічі з дочкою екс-прем'єра Євгенією Тимошенко та заступником лідера партії "Батьківщина" Григорієм Немирею у Страсбурзі, повідомляється на офіційному сайті Тимошенко.

У свою чергу донька Тимошенко і Немиря розповіли комісару РЄ про переслідування української опозиції режимом президента Віктора Януковича, порушеннях чинною владою фундаментальних прав і демократичних процедур.

Крім того, згідно з інформацією сайту, Євгенія Тимошенко і Немиря зустрілися з головою комітету з юридичних справ і прав людини Парламентської асамблеї Ради Європи Крістофером Чоупом.

Нагадаємо, що також у дочки Тимошенко і Немирі відбулася зустріч з Генеральним секретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом у Страсбурзі. Під час зустрічі, на якій обговорювалися питання політично мотивованого переслідування Юлії Тимошенко та членів її колишнього уряду, Торбйорн Ягланд жорстко розкритикував дії чинної української влади.

Крім того, трохи раніше Євгенія Тимошенко зустрілася з послом Франції з прав людини. Вона подякувала йому за підтримку і розповіла йому про стан здоров'я Юлії Тимошенко і умови її утримання.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: виборів в Україні без Тимошенко Ком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]