Вт, 2024-04-23, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
Рассел Кроу втратить на розлученні понад 25 мільйонів доларів
Інші останні Новини світу
Відомий голлівудський актор, лауреат премії "Оскар" Рассел Кроу розлучається зі своєю дружиною Даніель Спенсер після дев'яти років шлюбу. Причиною розриву називається напружений робочий графік актора.

В результаті розлучення дружина зірки "Гладіатора" отримає більше 25 мільйонів доларів.

Згідно шлюбним контрактом, який пара підписала в 2003 році, Спенсер отримає не менше 15 мільйонів доларів відступних і пентхаус в Сіднеї площею 1,3 тисячі метрів і вартістю близько 14 мільйонів австралійських доларів. Крім того, Кроу зобов'язується виплатити 6 мільйонів доларів на утримання двох своїх синів, пише NEWSru.com.

Сума відступних може значно збільшитися, враховуючи, що з моменту укладення шлюбу Кроу заробив близько 150 мільйонів доларів. Крім цього, подружжя володіють нерухомістю в Австралії, яка оцінюється в 50 мільйонів доларів.

Австралійський актор Рассел Кроу і співачка Даніель Спенсер познайомилися і почали зустрічатися в 1989 році, а одружилися в квітні 2003 року. У подружжя двоє дітей - восьмирічний Чарльз і шестирічний Теннісон.

Кроу був удостоєний премії "Оскар" в 2000 році за роль у блокбастері "Гладіатор" Рідлі Скотта. Крім того, в 2001 році Кроу отримав "Золотий глобус" і премію Британської академії за роль в картині "Ігри розуму". Актор відомий і по іншим фільмам: "Робін Гуд", "Нокдаун", "Поїзд на Юму".

Нагадаємо, не так давно, голлівудський комік Денні Де Віто заявив, що розлучився зі своєю дружиною актрисою Реа Перлман, з якою вони прожили у шлюбі понад 30 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: 25 мільйонів доларів, розлученні, Рассел Кроу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]