Ср, 2024-04-24, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:56
Разом з британськими інструкторами з полку Королівських уланів українські військові пройшли навчання
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Операція отримала назву ОРБІТАЛ

Операція ОРБІТАЛ проводить навчання зі збереження життя для української армії – британські інструктори з Ескадрону А полку Королівських уланів провели шеститижневий навчальний курс для військовослужбовців 54 окремої механізованої бригади. Про це пишуть на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Навчання було зосереджене на рятувальних, нелетальних піхотних навичках, що мають оборонний характер і спрямовані на порятунок життя українських військовослужбовців, які залучаються до виконання завдань за призначенням.

Уроки включали першу допомогу та евакуацію поранених, маскування, навігацію, методи планування місій, процедури патрулювання, знешкодження вибухонебезпечних боєприпасів та інформування про саморобні вибухові пристрої.

Навчання не лише дозволило військовослужбовцям Збройних Сил Великої Британії передати свої знання та вміння українським колегам, але було й чудовою можливістю для обміну уроками та досвідом між двома країнами.

Це ґрунтується на спільних цінностях, які поділяють Велика Британія та Україна, і є ще одним прикладом широкого спектра розвитку військових спроможностей, і які інструктори Операції ОРБІТАЛ продовжують надавати своїм українським партнерам.

Раніше ВСУ провели масштабні військові навчання в зоні ООС. В районі ООС десантники ВСУ «вдосконалюють свої практичні навички».

«У районі проведення операції Об’єднаних сил військовослужбовці окремої бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України вдосконалюють свої практичні навички в ході заходів підготовки на одному з полігонів Донеччини», – повідомили в штабі ООС.

Під час бойових стрільб з артилерійських систем виконувалися поставлені вогневі завдання, практикувалося водіння бронетанкової і автомобільної техніки в різний час доби, виконувалися нормативи і вправи з тактичної медицини і вогневої підготовки.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 698 | Додав: adminA | Теги: навчання, інструктори, полк Королівських уланів, українські військові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]