Сб, 2024-04-20, 14:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
Разумков висловився щодо хабарів у Раді - "хтось заносить"
Інші останні Кримінальні новини

"Хтось заносить": Разумков висловився щодо хабарів у Раді

Дмитро Разумков прокоментував ймовірні корупційні схеми у парламенті. Керівник Верховної Ради чув історії про хабарництво у стінах головної установи країни, але не знає подробиці.

Політик заявив, що йому не пропонували ніяких хабарів. Про це стало відомо із інтерв’ю Олесі Бацман. Відео 9 жовтня опубліковано на "Ютьюб".

Представник пропрезидентської політичної сили назвав відсутність пропозицій щодо порушення закону позитивним моментом. Разумков зазначив, що йому просто бояться давати хабар, оскільки знають про неефективність та безрезультативність такої ідеї: "Значить, недаремно живу".

Керівник законодавчого органу додав, що неодноразово чув історії щодо хабарництва у стінах парламенту. Підтверджень конкретних порушень у нього немає, оскільки це тільки припущення: "Напевно, комусь пропонували, хтось відмовився. І такі історії я чув".

Раніше ASPI news опублікувало коментар колишнього депутата від "Слуги народу" Гео Лероса щодо корупційних схем у владі. Також стало відомо, що у Вінниці директор держпідприємства пропонував хабара голові ОДА.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: Разумков, хабарі у Раді, хтось заносить | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]