Пт, 2024-04-26, 19:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:29
Реагувати на спроби втручання у справи України іншими державами Кравчук закликав владу
Інші останні Новини України

Кравчук закликав владу реагувати на спроби втручання у справи України іншими державами

Леонід Кравчук вважає, що влада має різко реагувати на спроби втручання у внутрішні справи України. Перший президент України заявив, що не варто "радитися з ворогами і недругами".

За жодних умов не можна допустити втручання в українські справи іншими державами. Експрезидент виступив у парламенті з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Кравчук наголосив, що український народ не повинен слухати вказівок з боку інших держав. Інші країни не мають права втручатися у справи та плани Києва. Колишній чиновник зазначив, що це стосується як союзників, так і ворогів: "І не має значення, чи це на Заході, чи це на Сході".

Виконання різних умов принижує українців. У цьому випадку це демонструє "нікчемність" самого українського народу, який заслуговує на повагу усього світу. У боротьбі з Росією Україна стала форпостом збереження демократії та свободи.  

Раніше ASPI news опублікувало коментар Кравчука про те, що Росія нібито допоможе відновити зруйнований Донбас. Також він звернувся до президента та парламенту України та закликав не допустити анархії і вседозволеності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 579 | Додав: adminA | Теги: влада, кравчук, держави, втручання, справи України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]