Пт, 2024-03-29, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:35
Реформа судової системи має полягати в повній заміні суддівського корпусу - Яценюк. ВІДЕО
Інші останні Новини України

Реформа судової системи має полягати не в косметичному ремонті, а в повній заміні суддівського корпусу. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час церемонії присяги нових патрульних поліцейських в Харкові у суботу, 26 вересня, повідомляє Урядовий портал.

Яценюк підкреслив, що реформа поліції – це тільки перший крок реформи правоохоронної системи.

"Кожен із нових поліцейських дійсно має відкрите серце, має інше бачення, ніж те, яке було в пострадянській міліції, має совість, відповідальність і бажання служити народу. Але така совість повинна бути в українських суддів, така відповідальність повинна бути в органів прокуратури, таке бажання і воля до служіння народу повинна бути в Службі безпеки і у всій правоохоронній системі країни", додав прем’єр.

Глава уряду наголосив, що реформа судової системи має полягати "не в косметичному ремонті і переатестації тих, які десятками років брали і далі беруть хабарі в системі, а в повній зміні всього суддівського корпусу країни з тим самим принципом, за яким була сформована нова українська поліція".

"Зміни в Службі безпеки, Генеральній прокуратурі, формування нового Національного антикорупційного бюро - за тим самим принципом, за яким була сформована нова поліція. Нова митниця, нова податкова служба, скасування податкової міліції і створення Державної служби фінансових розслідувань – також за тим самим принципом, за яким створена і функціонує нова українська поліція", - сказав Яценюк.

"Саме тому ми не маємо права зупинятися на першому етапі нашої реформи. Ми йдемо далі, як би не було складно", - підкреслив прем’єр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 801 | Додав: adminA | Теги: повна заміна суддівського корпусу, реформа судової системи, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]