Чт, 2024-04-25, 01:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Рекорд України, куди поділися воли та що нового цьогоріч чекає гостей Сорочинського ярмарку
Інші останні Релігійні новини

  Цього року гості Сорочинського ярмарку не побачать звичних та символічних для торжища волів. Гоголівські герої їздитимуть ярмарком на трійці коней. Як пояснила організатор Національного Сорочинського ярмарку та керівник проекту - кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева, воли захворіли.

Уперше зараз на території Сорочинського ярмарку немає волів. Вони захворіли. Причина тому – неймовірна спека. Ми їх і вигулювали, але це велика тварина з сильним норовом, яка може себе повести в будь-яких умовах не так, як нам хотілося б. Тому цьогоріч гоголівські герої їздитимуть на трійці коней з Дібрівського господарства, - пояснила вона.

На Сорочинському ярмарку зареєстрували рекорд України - найбільший коровай вагою 614 кг 750 г. Коровай прикрашають 11 гербів українських міст. Після завершення ярмаркування, шматочки короваю роз’їдуться країною та їх скуштує дітвора із дитячих будинків та учасники АТО.

Серед новинок Сорочинського ярмарку-2017 організатори називають повернення традиційної ярмаркової розваги – стовпа з подарунками.

Ми поставили стовп, який багато років був відсутній на ярмарку. Бажаючі будуть залазити на нього, торкатися червоного черевичка та отримувати призи. Висота стовпа – 15 метрів, та вглиб 2 метри. Поблизу нього постійно будуть проводити інтерактивні ігри, - розповідає Світлана Свищева.

Загалом, призовий фонд по розважальній програмі складає близько 800 призів, які за шість днів ярмаркування повинні знайти своїх господарів. Призи – сувенірні подарунки з символікою сорочинського ярмарку, футболки та подарунки від спонсорів.

Ярмаркування триватиме до 27 серпня, тож кожен, хто ще не встиг відвідати – ще має вдосталь часу зробити це.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: україна, воли, гості Сорочинського ярмарку, цьогоріч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]