Пт, 2024-04-19, 03:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:12
Релокація бізнесу під час війни: як компанія «Egritech» успішно перевезла своє виробництво на захід України
Інші останні Новини України

Багато українських підприємств перенесли свою діяльність на нові місця, щоб продовжити роботу під час війни. Деяким потрібно було переоснастити своє обладнання або створити нові ринки в західній частині країни. Крім того, їм потрібно було досліджувати й нові ринки збуту. Чимало випробувань пройшла і компанія з вироблення сільгосптехніки «Egritech», що виготовляє напівпричепи для перевезення зерна, бункери-перевантажувачі та зерновози. Обладнання «Egritech» сприймається як передова та інноваційна техніка на українському сільськогосподарському ринку.

Через наближення російської армії до міста Прилуки, що на Чернігівщині, часто поставало питання про майбутнє підприємства. Причина в тому, що триваюча військова діяльність зробила повноцінне виробництво неможливим надалі. Тому керівництвом було запроваджено надзвичайні заходи: було ухвалено рішення про транспортування спорядження для створення агротехніки в іншу частину України. Враховуючи, що це рішення було надзвичайно важким для керівництва підприємства, вони не могли ризикувати робочими місцями своїх працівників та існуванням цілої компанії. Після переїзду на Львівщину, український завод з виробництва сільгосптехніки, попри численні ускладнення, почав знову вдало працювати. Перенесення вагонами 40% обладнання дало заводу достатній імпульс для продовження роботи. Компанія за досить короткий час знайшла відповідне приміщення і почала своє виробництво практично з нуля. На підприємстві з’явились нові робочі місця, які швидко змогли зайняти місцеві мешканці та вимушені переселенці з інших регіонів.  

У Львівській області компанія «Egritech»  вже виготовила велику чисельність обладнання після своєчасного рішення про часткову евакуацію виробництва. Це сталося завдяки тому, що довгострокові виробничі потужності компанії, робочі місця та технології залишилися недоторканими. Їхні ринки збуту також зберегли довіру клієнтів, а виробництво успішно продовжувалося. 

Зараз підприємство набирає обертів, незважаючи на поточну складну ситуацію в країні. Найближчим часом воно планує надолужити втрачене та збільшити свої можливості у виробництві сільськогосподарської техніки. 

Таким чином, якщо фонди сільгосптехніки інших українських підприємств постраждали під час військових дій, їх вже можна поновлювати технікою компанії «Egritech».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 577 | Додав: admin | Теги: виробництво, релокація, україна, бізнес, захід, перевезення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]