Чт, 2024-04-25, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Репутація Трампа зламалася - Андерс Аслунд про скандал навколо телефонної розмови президентів України і США
Інші останні Новини світу

Андерс Аслунд про скандал навколо телефонної розмови президентів України і США: Репутація Трампа зламалася.

Андерс Аслунд, американський професор і авторитетний фахівець зі Східної Європи розповів журналу НВ, що внаслідок скандалу навколо телефонної розмови президентів США і України репутація Дональда Трампа «зламалася».

«Я вважаю важливим, що такий процес (імпічменту президента США - ред.) почався. Він означає, що репутація Трампа зламалася. Одна справа бути президентом, інша справа - бути людиною під підозрою, вважати його лідером країни вже неможливо», - заявив Аслунд.

За його словами, Трамп більше не користується тією повагою, яку йому вдавалося зберігати до цього скандалу, незважаючи на те, що раніше він «багато брехав».

Американський професор також висловив думку, що скандал навколо розмови із президентом України Володимиром Зеленським - «головний, який зламає Трампа».

«Телефонна розмова цілком ясно показала, що мало місце вимагання. Президент США намагався примусити президента України до досягнення своїх особистих інтересів і цілей. ... При цьому Трамп використовував державні ресурси, які він не мав права використовувати», - впевнений він.

Нагадаємо, 26 вересня комітет з розвідки Палати представників США опублікував скаргу співробітника американської розвідки на телефонну розмову президента Дональда Трампа із президентом України Володимиром Зеленським .

Скарга була розсекречена після публікації Білим домом стенограми цієї бесіди.

Згідно з розшифровкою розмови, Трамп просив Зеленського відновити розслідування щодо компанії Burisma, з якою пов'язаний син Джо Байдена Хантер. Фактів прямого тиску на Зеленського в документі немає.

Після скандалу навколо розмови Трампа із Зеленським спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про запуск процедури імпічменту Дональда Трампа через імовірний тиск на президента України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: скандал, репутація Трампа, телефонна розмова президентів, Андерс Аслунд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]