Пт, 2024-04-19, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:06
РФ не має наміру бути партнером НАТО, оскільки дозволяє собі збройну анексію чужої території - Брідлав. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Ніхто не хоче "холодної війни" - це зовсім не той шлях, яким ми хочемо йти у майбутнє.

НАТО не хоче повертатися до "холодної війни" і не бачить повороту до неї зараз. Так в Альянсі відреагували на заяву російського прем'єра. На Мюнхенській конференції з безпеки Дмитро Медвєдєв заявив, що політичне ставлення НАТО до Росії залишається недружнім і закритим, і відносини між Москвою та Альянсом скотилися до часів "холодної війни".

Командувач об'єднаних сил Альянсу в Європі Філіп Брідлав зауважив, що усі дії НАТО є пропорційними до дій Кремля і мають на меті захист та безпеку. Росія ж, наголосив Брідлав, продемонструвала, що не має намірів бути партнером НАТО, оскільки дозволяє собі такі дії, як збройну анексію чужої території.

"Ми бачимо країну, яка знову і знову наголошує на тому, що може застосувати силу, щоб змінити міжнародно визнані кордони. І тому з метою оборони НАТО вживає відповідних заходів, яких не може не вжити. Але ніхто не хоче нової "холодної війни" - це зовсім не той шлях, яким ми хочемо йти у майбутнє", - зазначив командувач об'єднаними силами НАТО в Європі.

Нагадаємо, як заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, НАТО мобілізує свої сили та нарощує військову активність через дії Росії на Сході України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: Брідлав, РФ, НАМІР, збройна анексія чужої території, партнер НАТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]