Чт, 2024-03-28, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:18
Рябошапка запевняє, що ГПУ поза політикою і бізнесом - Коломойський мені не колега
Інші останні Новини України

Коломойський мені не колега: Рябошапка запевняє, що ГПУ - поза політикою і бізнесом

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка запевняє, що за наявності підстав для притягнення до відповідальності може відкрити кримінальне провадження навіть проти олігарха Ігоря Коломойського.

Так він відповів на питання кореспондента "Прямого".

Журналіст спитав Рябошапку: "Ви як генеральний прокурор у разі необхідності чи зможете порушити справу проти своїх колег? А саме - проти [Андрія] Богдана, проти [Володимира] Зеленського і навіть проти Коломойського.

Генпрокурор на це заявив: "А з чого ви взяли, що Коломойський мій колега? Я вже говорив, що прокуратура поза політикою і поза бізнесом. Тому немає для мене значення, чи це мої колеги, чи це Коломойський, чи це хтось інший. Якщо є склад злочину, якщо є підстави для притягнення до кримінальної відповідальності - значить, це буде реалізовано".

Раніше депутат "Європейської Солідарності" Ірина Геращенко сказала, що важливо організувати запрошення Рябошапки до Верховної Ради. "У суспільстві виникає дуже багато запитань, що ж це за реформи відбуваються у новій команді, коли ми маємо посилення через законодавство Офісу генерального прокурора і "100% свого генпрокурора", - зазначила вона.

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що керівник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан має піти у відставку через конфлікт інтересів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: Коломойський не колега, рябошапка, ГПУ поза політикою і бізнесом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]