Чт, 2024-04-25, 10:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
Рятувальну службу жителі Польщі по-іншому будуть викликати: деталі змін
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Польщі зміниться система виклику рятувальної служби за номером 998

Жителі Польщі звикли телефонувати за номером 998 у випадках, коли потрібна термінова допомога. Але на початку жовтня будуть запроваджені деякі зміни у процесах. Номер екстреної рятувальної служби 998 переведуть до Центру оповіщення про надзвичайні ситуації.

При цьому номер 998 продовжить бути активним. Нововведення полягає у тому, що дзвінки будуть надходити вже не безпосередньо до пожежно-рятувальної частини, а до оператора 112, який буде передавати звіти до відповідного підрозділу.

Чому система виклику рятувальної служби за номером 998 зазнає змін

Жителів Польщі запевняють, що такі зміни є оптимальними. По-перше, отримання інформації безпосередньо операторами Центру оповіщення про надзвичайні ситуації дозволить одночасно та автоматично повідомляти про небезпечний випадок всі необхідні служби.

Також це полегшить роботу диспетчерам Державної пожежної служби, які зараз приймають виклики з номера 998.

Крім того, оператори зможуть відстежувати фальшиві виклики. Так, до пожежних частин будуть надсилати лише перевірені повідомлення від тих людей, яким справді загрожує небезпека. Це вплине на швидкість та ефективність надання допомоги тим, хто її дійсно потребує.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 563 | Додав: adminA | Теги: жителі Польщі, рятувальна служба, деталі змін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]