Ср, 2024-04-24, 21:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Російські диверсанти у СІЗО СБУ вивчають українське законодавство і відмовчуються про вибухівку
Інші останні Кримінальні новини

СБУ показала журналістам увʼязнених у СІЗО терористів, щоб розвіяти останні сумніви про вторгнення в Україну диверсійних загонів.

Станом на позавчора СБУ затримала 41 людину: частина із них - це росіяни, а частина - завербовані. Також у СІЗО показали паспорт співробітника ГРУ Російської Федерації. Його власник відмовився спілкуватися із журналістами, у камері зараз вивчає українське законодавство.

Іншого підозрюваного затримали у Донецьку з вибухівкою, він з Сімферополя, росіянин, працює у Москві. Переконує, що вибухівку підкинули, а він приїхав до друзів у Донецьк. Проте чоловік переконує, що люди, які чинять опір на Півдні та Сході виконують свій "священний обовʼязок".

Перебуває у СІЗО і житель Херсонської області Сергій Злобін, який, за даними СБУ, мав влаштувати диверсію на ГЕС та інформував росіян про пересування української техніки. Сергій Злобін - це один з тих, кого хотів би обміняти терорист "Стрєлок".

Нагадаємо, що у підвалі у Стрєлкова є чимало заручників, де, за словами людей, які побували в полоні у терористів, застосовуються міри фізичного впливу, людей бʼють та катують.

Наприклад, Ярослава Яременка зупинили на блокпост і знайшли шалик збірної України. Так він потрапив у полон до терористів. Чоловік переконаний, що Антитерористична операція має тривати хоча б тому, що бойовики почали брати в полон та грабувати уже навіть місцеве населення. Його відпустили через три дні. Забрали авто і не радили писати заяву правоохоронцям, бо їм це стане відомо і по нього прийдуть уже спеціально.

Нагадаємо, що станом на вечір неділі АТО триває.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: українське законодавство, вибухівку, СІЗО СБУ, російські диверсанти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]