Вт, 2024-03-19, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Розслідування злочинів на Майдані гальмує прокуратура - Геращенко
Інші останні Кримінальні новини

Розслідування злочинів на Майдані гальмує прокуратура. Про це розповів в інтерв'ю "Главкому" радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко.

"У першу чергу, розслідуванням займається Генпрокуратура, а коли у неї нічого не виходить, вони кажуть, що міліція не допомагає. Коли ж Генпрокуратурі треба щось особисто для них, вони все перевертають догори дригом. Наприклад, слідчі заявляли адвокатам потерпілих, що "беркутівця" відіслали в зону АТО, щоб заховати і не давати свідчення. Але якщо людина перебуває в зоні АТО, є командир його частини, то чому його не викликали звідти? Якщо ж їх тридцять чоловік треба опитати, а вони тримають блокпост, то слідчий може сісти на потяг чи машину і приїхати туди. У чому проблема? Поганим танцюристам заважає самі знаєте що", - пояснив Геращенко.

Зазначимо, під час спільного засідання комітетів ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та з питань запобігання та протидії корупції тиждень тому присутні на засіданні нардепи дали голові ГПУ Віталію Яремі місяць на те, щоб досягти прогресу в розслідуванні подій на Майдані.

Раніше повідомлялося, що Ярема зустрівся з адвокатами родин Небесної Сотні.

"Під час зустрічі з генеральним прокурором адвокати родичів загиблих мали змогу отримати вичерпні відповіді на проблемні питання та висловити свої зауваження та пропозиції щодо ходу розслідування", - вказано у повідомленні ГПУ.

Ярема запевнив, що вживає усіх необхідних заходів для швидкого розслідування злочинів проти Майдану.

"Всі кримінальні провадження, пов’язані з загибеллю на Майдані, будуть завершені, а винних буде притягнено до відповідальності", - наголосив він. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: розслідування злочинів, Майдані, геращенко, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]