Пт, 2024-03-29, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:42
Саудівська Аравія заборонила емо, геям і андрогінам ходити до школи
Інші останні Новини світу

У Саудівській Аравії підліткам-гомосексуалістам, прихильникам субкультури емо та дівчатам, які віддають перевагу хлопчачому стилю одягу, заборонили відвідувати школи та вищі навчальні заклади, передає NEWSru.co.il.

"Відповідні розпорядження направлені до всіх суспільних шкіл та університетів. Мета цього заходу - дати відсіч феномену, популяризацією якого займаються деякі інтернет-сайти", - пише газета "Аш-Шарк".

Стежити за виконанням розпорядження буде комісія зі сприяння доброчесності та боротьби з гріхом - поліція моралі країни. З публікації неясно, чи зможуть школярі та студенти повернутися до навчання, якщо відмовляться від стилю одягу, який влада країни вважає шкідливим.

У статті наголошується, що розпорядження набуває чинності негайно. Останнім часом Саудівська Аравія посилила контроль за дотриманням законів шаріату.

У країні заборонено відзначати день Святого Валентина, заборонені концерти для змішаної публіки. Поліція моралі також стежить за тим, щоб жінки зі спокусливими очима не демонстрували їх на публіці. А самотнім чоловікам в Саудівській Аравії не можна навіть вигулювати собак.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1044 | Додав: adminA | Теги: школи, геям, Саудівська Аравія заборонила емо, андрогінам ходити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]