Пт, 2024-03-29, 09:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:26
Савченко і Ярош ізустрілися на передовій. Льотчиця випробувала унікальну зброю
Інші останні Новини з регіонів України

Народні депутати України Дмитро Ярош та Надія Савченко 6-7 червня разом відвідали українських воїнів з різних підрозділів, які дислокуються в гарячих точках Донбасу - місті Авдіївка і селищі Широкине.

Як повідомив в середу, 8 червня, Ярош на своїй сторінці в Facebook, під час поїздки депутати зустрілися з керівником військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павлом Малихіним.

"Також Надія Савченко відвідала бази 5-го і 8-го батальйонів УДА (Українська добровольча армія, раніше ДУК "Правий сектор" - ред.), Зокрема, випробувала на полігоні унікальну експериментальну зброю, виготовлену в зброярні УДА, яка існує поки що в єдиному екземплярі", - написав Ярош.

За його словами, бійців Української добровольчої армії та Збройних сил України, які спілкувалися з Савченко, цікавило, перш за все, питання "коли ми вже підемо в наступ?"

"Позиція Надії на сьогодні досить обережна і поміркована: вона вважає, що треба робити все, щоб проливалося якнайменше української крові і щоб українські полонені скоріше повернулися додому, і виступає за ведення війни диверсійними групами. Також вона сподівається на закриття кордонів з РФ і зменшення кремлівського впливу на території так званих "ЛНР-ДНР", - зазначив Ярош.

Також повідомляється, що Ярош і Савченко обговорили майбутню співпрацю з питань оборони, легалізації добровольців і звільнення українських полонених.

"Наскільки плідним буде ця співпраця - покаже час, але вже сьогодні можна сказати, що двоє політиків-воїнів знайшли спільну мову", - зазначено на сторінці Яроша.

Нагадаємо, Савченко виступає за прямі переговори з ватажками бойовиків "ЛНР" і "ДНР" в обхід Мінського процесу.

   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: льотчиця, Савченко, унікальна зброя, Ярош, передова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]