Чт, 2024-03-28, 20:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Секс з роботами зможе продовжити людям життя, адже у них 2000 варіантів - футурологи
Інші останні Медичні новини
Чи може секс із роботом допомогти людям жити довше? Деякі футуристи дотримуються саме такої думки. За їхнім твердженням, роботи-коханці допоможуть людям збільшити тривалість життя, постачаючи нас запаморочливими оргазмами довголіття, які набагато перевершують за якістю ті, що можуть дати нам наші партнери.

Зв'язок між оргазмом і здоров'ям ще до кінця не вивчено. Деякі науковці вважають, що оргазм корисний для здоров'я, а жінки, які часто відчувають оргазм під час сексу, живуть довше, пише Directpress.

Ідея полягає в тому, що, як і у всьому іншому, роботи, врешті-решт, зможуть доставляти нам ліпше сексуальне задоволення, тим самим продовжуючи наше життя.

Згідно з твердженнями футурологів центру Transhumanity - ось що нас очікує в майбутньому:

"Сексботи будуть більш бажаними, терплячими, енергійними і альтруїстичними, аніж люди. Крім того, вони будуть наділені надможливостями в сексі, володіючи знаннями еротичної літератури і експериментів, а в їхній будові будуть неймовірні секс-пристрої".

Дослідники вважають, що такі роботи зможуть майстерно виконувати оральну стимуляцію, масаж точки G і простати і у них буде 2000 варіантів ритму злягання з ароматизованими оліями.

Поки що неясно, чи справді оргазм, отриманий від роботів, допоможе людям жити довше, однак багато науковців стверджують, що секс-роботи є майбутнім проституції, і домінуватимуть вже до 2050 року.

Перевагами сексу з машинами називають безпеку сексу, відсутність обмежень і невпевненості. Суспільство позбудеться захворювань, що передаються статевим шляхом, бо секс-роботи будуть зроблені з тканини, стійкої до бактерій, яка буде позбавлятися виділень людини після використання. Ці передбачення ґрунтуються на постійному зростанні секс-індустрії, замилуванні фізичної красою та соціальними реформами в боротьбі з торгівлею людьми.

Зазначимо, 11 січня 2010 року на виставці товарів для дорослих Adult Entertainment Expo в Лос-Анджелесі компанія Lincoln Park з Нью-Джерсі (США) представила, як вона стверджує, першого у світі секс-робота.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: продовжити людям життя, секс з роботами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]