Пт, 2024-04-19, 20:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:58
Сепаратисти серед одеських поліцейських турбують Саакашвілі
Інші останні Новини з регіонів України

В Одесі проводять службове розслідування через кілька антидержавних заяв деяких нових одеських поліцейських. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Я дуже пишаюся новими одеськими поліцейськими, багатьох із них знаю особисто та можу підтвердити, що в цілому це дуже чисті та патріотично налаштовані люди! Тому мене дуже занепокоїла поява у мережі деяких антидержавних заяв кількох нових одеських поліцейських", - написав він.

"Я говорив із головою Національної поліції та вимагав відсторонення від своїх обов'язків цих співробітників. Хатія (Деканоїдзе - голова нової поліції - ред.) в свою чергу обіцяла провести ретельне службове розслідування", - заявив Саакашвілі.

Додамо, юзери інтернету почала публікувати скріншоти зі сторінок одеських полісменів з постами про "Новоросію" та інші сепаратистські заклики.

Раніше стало відомо, що під час прийому до Національної поліції України перевірятимуть сторінки претендентів у соціальних мережах з метою з'ясування їхньої громадянської позиції. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: сепаратисти, Саакашвілі, одеські поліцейські | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]