Чт, 2024-03-28, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:51
Сепаратистів вільно пропустили зі Слов'янська в Донецьк через заручників - пояснили в РНБО
Інші останні Надзвичайні новини

Колону терористів на виїздах зі Слов'янська не бомбардували, оскільки бойовики захопили у полон військових і прикривалися ними під час відступу. Про це під час брифінгу повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"На територіях, які тимчасово контролюються терористами, продовжують викрадення. зокрема 6 липня бандити захопили начальника Сєверодонецького міського відділу головного управління МВС у Луганській області, його заступника та ще трьох співробітників", - сказав він.

Лисенко не зміг повідомити подробиць інциденту, сказавши, що оперативний штаб вживає всіх заходів для звільнення заручників.

Речник РНБО також підтвердив, що заручники, зокрема і українські військові, були вивезені терористами в колонах зі Слов'янську на Донецьк.

Саме тому, за словами Лисенка, колони не бомбардувалися на виїздах.

"У нас була інформація, що наші колеги в тому числі були заручниками у цих колонах", - сказав він.

Нагадаємо, цими вихідними сили АТО вибили терористів зі Слов'янська та Краматорська.  На будівлях міськадміністрацій підняті українські прапори. Міста повертаються до мирного життя.

Водночас повідомлялося, що велика група терористів прорвалася зі Слов'янська в Донецьк.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: заручників, Слов'янська, сепаратистів, Донецьк, РНБО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]