Чт, 2024-04-25, 21:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:12
Серед лідерів інших країн на Мюнхенській конференції очікують на Порошенка
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

На Мюнхенській конференції серед лідерів інших країн очікують на Порошенка

У 55-й Мюнхенській конференції з питань безпеки, яка пройде 15-17 лютого, очікується рекордна кількість учасників - глав держав, політиків, бізнес-лідерів, експертів.

Про це поінформували керівники заходу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Більш як 600 високопоставлених міжнародних персон знову зустрінуться в Мюнхені, щоб обговорити сучасні кризи та майбутні виклики безпеці", - зазначили організатори. За їх словами, число учасників конференції цього року - "безпрецедентне".

Підтвердили свою участь 35 глав держав і урядів, більш як 50 міністрів оборони та понад 30 - закордонних справ. На конференції очікують, зокрема, канцлера ФРН Ангелу Меркель, президентів України Петра Порошенка, Афганістану Махоммада Ашрафа Гані, Єгипту Абд аль-Фтаха ас-Сісі, віце-президента США Майка Пенса, а також парламентаріїв, керівників провідних міжнародних організацій.

У той же час стало відомо, що президент Франції Еммануель Макрон не приїде до Мюнхена, де мав виступити разом із Меркель.

Серед тем цієї конференції - пошук рішень у відповідь на виклики міжнародному порядку в умовах назріваючої нової ери протистояння великих світових сил і зростання гонки озброєнь.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: лідери країн, Мюнхенська конференція, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]