Сб, 2024-04-20, 08:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Шабунін назвав прізвище топ-чиновника - хто блокує вручення підозри Коломойському
Інші останні Кримінальні новини

Хто блокує вручення підозри Коломойському: Шабунін назвав прізвище топ-чиновника

Глава правління громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін заявив, що глава СБУ Іван Баканов блокує вручення підозри бізнесмену Ігорю Коломойському.

Про це він сказав на Апостроф TV в ефірі програми "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ" з Роксаною Руно.

"Чому зараз Коломойський і його оточення до сих пір не отримали підозр. Півроку, з зими, це офіційна інформація, НАБУ готове вручити підозри. Але щоб вручити підозру по корупційному злочину, мають бути встановлені збитки. Встановлюються збитки експертизою. НАБУ, на жаль, не має права на свою експертизу. І в нього є обмежене коло експертів: Нацполіції, СБУшні, Мінюсту і незалежні. Всі ж розуміють, що таке експертиза проти Ротердама або Коломойського. СБУ з зими не віддає НАБУ експертизу по Привату. Блокує цю експертизу особисто Баканов. Зеленський про це точно знає", - заявив Шабунін.

Як повідомляв "Апостроф", підконтрольні Коломойському компанії зловили на продажах державним тепловим електростанціям "Центренерго" російського вугілля.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 619 | Додав: adminA | Теги: топ-чиновник, вручення підозри Коломойському, Шабунін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]