Ср, 2024-05-08, 21:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:26
«Шахтар» на виїзді переміг мадридський «Реал» - Ліга чемпіонів
Інші останні Спортивні новини

Ліга чемпіонів: «Шахтар» на виїзді переміг мадридський «Реал»

Донецький «Шахтар» доволі неочікувано здобув виїзну перемогу у матчі з мадридським «Реалом».

Поєдинок відбувався у межах першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

У першому таймі «гірники» шокували господарів поля, забивши три голи — відзначились Тете, Манор Соломон, а Рафаель Варан забив у свої ворота.

У другому таймі мадридці забили двічі, а потім навіть і третій гол, але його скасували після перегляду відеоповтору, бо було положення «поза грою». У підсумку рахунок 3:2 на користь «Шахтаря».

Слід зазначити, що через спалах коронавірусу у команді «Шахтар» приїхав на матч далеко не в найсильнішому складі (11 гравців були недоступні). Як звернули увагу в УЄФА, у цьому поєдинку у складі гірників на поле вийшли одразу 8 гравців віком 23 роки або молодші.

«Шахтар» виступає у групі B, де крім «Реала» ще є італійський «Інтер» та німецька «Боруссія Менхенгладбах». Донеччани з трьома очками поки очолюють квартет, у «Реала» нуль балів, а «Інтер» та «Боруссія» свій матч тільки розпочали.

Нагадаємо, вчора, 20 жовтня, у своєму стартовому матчі Ліги чемпіонів київське «Динамо» поступилося туринському «Ювентусу».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: «Шахтар» на виїзді, ЛІГА ЧЕМПІОНІВ, мадридський «Реал», перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]